Bosvruchten-yoghurtshake

Bos­vruch­ten-yog­hurt­s­ha­ke

Bron:Receptkaarten week 28-29 2004

INGREDIËNTEN

  • 1 doosje blauwe bes framboos (250 g, diepvries)
  • 200 g Griekse stijl yoghurt 10% (beker 500 g)
  • 6 el vruchtenlimonade cassis (blik 750 ml

MATERIALEN

  • keukenmachine staafmixer
  • 4 rietjes

VOEDINGSWAARDEN (per eenpersoonsportie)

Energie:
185 kcal
Eiwit:
7 g
Vet:
6 g
Koolhydraten:
28 g

  

BEREIDEN

  1. Pureer de bevroren bosvruchten in de keukenmachine of met de staafmixer. Roer de yoghurt en limonadesiroop erdoor. Schenk de shake in 4 glazen en steek de rietjes erin.

Maak jouw eigen website met JouwWeb